353878.jpg

Aamu alkoi Dianan kasvaessa vauvasta taaperoksi. Kyösti auttoi pikkuista tämän syntymäpäivänä. Diana peri isänsä luonteen: horoskoopiltaan hän on skorpioni, luonteeltaan vakava, toimelias marisija

353881.jpg

Max päätti ruveta tutkimaan tarkemmin tiskikoneen sisältöä. "Mitäs täältä löytyy..."

353886.jpg

Amanda ajatteli taas kokoajan vauvoja. Vieläkö lisää ipanoita nainen haluaa?

353887.jpg

Siivoojatäti kauhisteli vieressä, kun Keni otti mittaa kadulla kuljeskelevan koiran kanssa. Ihme kyllä, Keni voitti ,o

353899.jpg

Kenillä oli varmaan jokin kriisi meneillään, sillä tämä ärhänteli vähän väliä kaikille perheenjäsenille.

353911.jpg

Amsun maha kasvoi taas. Perheenlisäystä odottavissa ;)

353913.jpg

Visa päätti opettaa tyttärelleen elämän tärkeimpiä oppeja: potalla käymistä, puhumista ja kävelyä.

353919.jpg

Mikäs sen parimpa tapa viettää laatuaikaa perheen kesken, kuin lauantaiyöllä keilaamalla oman talonsa pihalla. Kaikilla näytti olevan hauskaa, vaikka väsyttikin.

353923.jpg

Max kiinnoistui perheen harrastehuoneessa olevasta pianosta ja soitteli sitä minkä kerkesi. "Isona minusta tulee pianisti!" Max julisti.

353930.jpg

Neljäs vauva pukkasi tulemaan maailmaan. Perheen miehet eivät tehneet elettäkään seuratakseen synnytystä, vaan jatkoivat normaalitouhujaan kylmän rauhallisesti.

353973.jpg

Miksi kaikki nämä vauvat perivät samat asiat? Minniksi ristitty tyttö peri isänsä ihon värin, hiusten värin sekä silmät.

353978.jpg

Ah kun tuo vauva on niin söpö! Oli pakko laittaa tämä kuva, ilmeisesti Minniä taisi vähän väsyttää, tai hän ei pitänyt äitinsä naamasta, kun piti tuolla tavoin irvistää.

353944.jpg

Keni kuoli vanhuuteen kaikessa hiljaisuudessa. Olin ihan unohtanut, että kissatkin kuolevat. Yhtäkkiä lemmikki oli poissa, ja etenkin Diana oli surullinen kun ei ollut enää ketään ketä halia.

353946.jpg

Amanda ei ollut tyytyväinen neljään lapseensa, joten hän halusi hommata vielä yhden. Raskausaikana Amsu päätti opettaa Dianalle puhumisen jalon taidon. Tytön ensimmäinen sana olikin "Tuttipullo", niin kuin monella muullakin.

353950.jpg

Camilla kasvoi taaperoksi. Hänestä tuli luonteeltaan kuin äitinsä kopio: horoskoopiltaan oinas, luonteeltaan siisti, menevä, toimelias, vakava marisija.

353990.jpg

Viides synnytys käynnistyi. Max ryntäsi paikalle töllistelemään ja revittämään suutaan suuremmaksi kuin rantapallo.

345259.jpg

Amandan viimeinen raskaus oli ohi, ja maailmaan syntyi aivan samanlainen tyttövauva, kuin edellisetkin olivat. Eli ei ruskeita silmiä /; Tytölle annettiin nimeksi Tuuli.

353991.jpg

Kyösti päätti leikittää lapsenlastaan Camillaa, joten työnsi tämän syöttötuolista läpi. Ainakin Camillalla oli hauskaa.

353993.jpg

Nyt kun raskaudet olivat ohi, eikä perheeseen enää syntyisi lapsia, Amanda päätti ottaa kaiken irti tuoreimmasta tulokkaasta, Tuulista ja leikki tämän kanssa yötä päivää.

353995.jpg

Visa auttoi Maxia läksyjen kanssa, jotta pojalla paranisivat koulunumerot. Heljä kummitteli taustalla.

353996.jpg

Minni taaperoitui heti potalla käymisen oppimisen jälkeen, isoisä-Kyöstin avustuksella. Tytöstä tuli luonteeltaan aivan samanlainen kuin muistakin: horoskoopiltaan oinas, luonteeltaan menevä, toimelias, vakava marisija. Ainoa ero oli, että tämä tyttö on sottapytty, kun muut ovat siistejä.

353998.jpg

Pienen kampaamo käynnin jälkeen Minni näytti tältä. Ja vaikka tytöllä ei edes ollut hirmuinen nälkä, tämä huusi henkensä edestä ja romutti syöttötuolia.

353999.jpg

Amsu opetti pienokaistaan kävelemään. Takana Kyösti ruokkimassa Tuulia.

354002.jpg

Kyösti ja Visa änkivät samaan vessaan yhtäaikaa, ja rupesivat lopuksi väittelemään toistensa kanssa. Miehet eivät muutenkaan ole kauhean hyvissä väleissä toistensa kanssa.

354004.jpg

Visakin tykkäsi helliä Tuulia. Visa pelkäsi, että pikkuinen tuntisi itsensä ulkopuoliseksi perheessä, koska tämä oli muita selvästi nuorempi.

354011.jpg

Sunnuntaipäivänä juhlittiin Dianan ja Camillan tuplasynttäreitä. Diana ehti jo muuttua lapseksi, ja hurrasi pikkusiskolleen oikeassa reunassa äitinsä vierellä.

354007.jpg

Dianasta kasvoi sangen kaunis lapsukainen. Hiustyyli ja meikki muuttuivat pikaisen peilillä käväisyn jälkeen, ja tässä lopputulos.

354014.jpg

Camillasta kasvoi sitten tuommoinen punapää. Tyttö tykkäsi syödä pilaantuneita ruokia, joten sallittakoon se häneltä. Itsepähän kärsii sitten flunssansa.

354016.jpg

Diana toi ensimmäisen kympin todistuksen kotiin, ja pakkohan sitä oli mennä hehkuttamaan äidille. Mitä väliä, vaikka nainen nukkuikin sikeästi.

354019.jpg

Myös Minnin oli aika kasvaa lapseksi. Tyttö ujosteli hiukan kasvamista, kun muut hurrasivat innokkaana vierellä.

354022.jpg

Seuraavana päivänä koulusta kotiin tullessaan, oli Maxin vuoro siirtyä teiniksi. Sivulla oli hurraamassa Diana ja Camilla, sekä tyttöjen koulusta kotiin raahaama Meri Bloman, tai mikä olikaan.

354032.jpg

Maxista tuli perhetavoitteinen simi, jonka elämäntoive on "Kultavuosipäivä". Mieltymyksenä pojalla on vaaleat ja muokatut hiukset, inhokkina hajuvesi.

354039.jpg

Suloisen, possunnenän omaavan postityttö Aamun saapuessa tuomaan postia, Max juoksi ulos sen enempää miettimättä vaatetustaan tai likaisia hampaitaan. Taisi olla pientä ihastusta pelissä.

354073.jpg

Kyösti eli lyhyen elämänsä viimeisiä päiviä. Hän laittoi kuntoon hautausmaan, jonne hänen vaimonsakin oli haudattu, ja jonne hän halusi itsekin tulla haudatuksi.

354046.jpg

Oli Dianan vuoro kasvaa teiniksi. Hänestä tuli mammonatavoitteinen, ja hänen elämäntoiveensa on tulla talousneroksi. Mieltymyksiä hänellä on löyhkä ja maskit, inhokkeja juhla-asut.

354079.jpg

Ja niinkuin Kyösti oli aavistellutkin, viikatemies saapui pian havajipimujensa kanssa vierailulle. Visa oli ainoa, joka katsoi appiukkonsa poismenoa mutrussa suin, vaikka ei edes miehestä pitänyt.

354104.jpg

Talon naiset menivät porukalla keskiyöllä suremaan edesmennyt (iso)isäänsä. Kyösti haudattiin vaimonsa Heljän viereen, ja Heljän viereen oltiin haudattu perheen lemmikki Keni-kissa.

354092.jpg

Seuraavana päivänä oli Tuulin vuoro kasvaa vauvasta taaperoksi. Tuulista tuli samanlainen kuin sisaruksistaansakin: horoskoopiltaan oinas, luonteeltaan siisti, menevä, toimelias, vakava marisija.

354062.jpg

Nyt kun Max oli saanut tarpeekseen kotona viliseviä taaperoita ja lapsia, hän pakeni yliopistoon stipendit vain hyvistä arvosanoista.

354113.jpg

Tässä lähikuva teinistä Dianasta. Kaunis :)

354065.jpg

Diana päätti tehdä saman, hänkin pakeni yliopistolle isoveljensä perässä. Hän sai myöskin vain stipendin hyvistä arvosanoista. No, onhan sekin jotain.

354068.jpg

Tuplasynttäreitä vietettiin taas: Amanda muuttui vanhukseksi ja Tuuli taaperosta lapseksi.

354069.jpg

Tuulista kasvoi tämän näköinen lapsukainen. Mustat hiukset ja sininen naama. Kiintoisaa.

354126.jpg

Camillasta kasvoi kaunis teini, jonka elämäntoiveeksi tuli saada 6 lastenlasta. Perhetavoitteisella neidillä inhokkeihin kuului mustat hiuksen ja mieltymyksiin uimapuvut ja vampirismi.


354120.jpg

Camilla päätti lähteä Maxin ja Dianan perässä yliopistolle, kohti uusia kujeita.

354139.jpg

Tässä lähempää kuvaa Amandasta vanhuksena. Ihan itkettää, kun nainen oli niin kaunis aikuisena ja nyt tuommoinen harmaahapsi. Mutta kaikki vanhenevat joskus ;(

354135.jpg

Oli Minnin vuoro kasvaa teiniksi. Paikalla oli vain Amanda.

354142.jpg

Minnistä tuli tietotavoitteinen simi, jonka mieltymyksiin kuuluu uimapuvut, ruskeat hiukset ja inhokkeihin vampirismi. Elämäntoivetta en edes älynnyt katsoa. Minnikään ei jaksanut jäädä kotiin pitkäksi aikaa, vaan pakeni yliopistolle sisarustensa perään.

354147.jpg

Amandan elämäntoive oli saada kaikki 7 taitoa huippuunsa, ja Amanda onnistui kuin onnistuikin toteuttamaan haaveensa. Viimeinen piste hankittiin taitopalkkiin puhumalla peilille.

354148.jpg

Viimein Visakin muuttui mursun näköiseksi vanhukseksi, kitkellessään rikkaruohoja hautausmaan liepeiltä.

354150.jpg

Tuulikin kasvoi viimein nätiksi teiniksi, jolle arpa määräsi tavoitteeksi suosion, mieltymyksiksi ruskeat ja vaaleat hiukset ja inhokeiksi juhlapuvut. Koska elämäntoive ei näkynyt vielä, en pystynyt sitä katsomaan. Tuulikaan ei jaksanut jäädä enää vanhojen vanhempiensa luokse vaan soitti samantien taksin ja kiirehti yliopistolle viettämään hulvatonta elämää NA:na.

354152.jpg

Kaikkien pienokaistensa lähdettyä, Amsu menetti täysin sosiaaliset taitonsa, eikä puhunut kenellekään moneen päivään, jolloin sosiaalisuus laski niin pahasti, että sininen yksisilmäinen kanikamu saapui piristämään rouvaa, joka menikin heti halailemaan ja pussailemaan pupua. Onneksi naapurissa asuva Amandan sisko Nella soittikin Amandalle ja he viettivät monta tuntia puhelimessa, jolloin Amanda piristyi taas.

354153.jpg

"Voi, kulta, tuntuu niin oudolta asua täällä isossa talossa ilman niitä ihania lapsukaisiamme!" Amanda kertoi tunteistaan miehellensä. "Neljä yliopisto vuotta menevät kyllä nopeasti. Pian yksi heistä palaa takaisin ja sitten meistä tulee isovanhempia!" Visa piristi Amsua.
Niin suloista ja puhdasta rakkautta tässä kuvassa. Ah.

Kuka palaa yliopistolta perijänä? Mitäköhän viisi Nuorta Aikuista saavat yliopistolla aikaan? Muistakaa laittaa sitä palautetta :)