Viime osassa Amanda oli palannut yliopistosta kotiin ja oli päättänyt kutsua rakkaansa Visan heille kylään, jotta voisi käske tämän muuttaa hänen luokseen...

344619.jpg

Visaa odotellessa, Amanda vaihtoi yllensä jumppatamineet ja päätti pyllistellä ja irvistellä aikansa kuluksi.

344620.jpg

Visan saavuttua, Amanda hieman ujostellen ja punastellen kysyi: "Haluaisitko, kulta, muuttaa luokseni asumaan?"
Visa oli hiljaa, ja Amandaa alkoi pyörryttää. Lopulta mies alkoi hymyillä ja syleili kihlattuaan. "Tottakai haluan, rakas!"

344621.jpg

Vai, että tällälailla. Visa olikin siis ollut NA. No, ei enää, sillä hän muuttui sangen hurmaavaksi aikuiseksi. Hyvin valitsit, Amanda.

344624.jpg

Mitäs sitä turhia odottelemaan suvun jatkamista, kun sen voi tehdä samantien. Amanda ainakin paloi halusta saada vauvoja perheeseen.

344628.jpg

Keni sai ylennyksen! Hän pääsi huipulle alalla Viihde.

344630.jpg

Amandakin sai ylennyksen ja pääsi huipulle uralla Tiede, eli hänestä tuli Hullu tiedemies. Harmi, ettei tämä ollut hänen elämäntavoitteensa.

344635.jpg

Visa näki vaimonsakin pärjäävän työmaailmassa hyvin, eikä hän halunnut jäädä kakkoseksi, joten hänkin hankki töitä. Visan elämäntoive olikin tulla Talousneroksi, eli se on huippu liiketalous-alalla. Mies saikin heti töitä sieltä.

344640.jpg

Kyöstistä oli tullut vanha ja dementaatinen. Ei ikinä kerinnyt vessaan asti vaan kuseskeli ympäri taloa. Kyllä hän joskus kerkesi kylppäriin, mutta päätti sitten olla käyttämättä pönttöä, ja käyttää lattiaa.

344648.jpg

Visa menestyikin hyvin, ylennyksiä toisen perään! Hyvä vaan, sillä niillä rahoilla saatiin rakennettua tuleville lapsille lastenhuone.

344659.jpg

Niinkuin yliopistossakin, kun sähkölaitteet menivät rikki, Amanda juoksi korjaamaan ne heti. En halunnut ottaa sitä riskiä, että joku muu saisi sähköiskuja yrittäessään korjata vekottimia.

344680.jpg

On se elämä rankkaa. Heljä katselee tytärtään vahingoniloisesti. Naama salaatissa on varmaan hauska nukkua.

344708.jpg

Noniin, tulihan se maha sieltä. :) Nyt innokkaasti odottamaan, että pari seuraavaa päivää kuluu, ja pienokainen syntyy.

344727.jpg

Visakin tykkäsi rääkätä Kenia. "Kuka on pikkuinen suloinen kollikissa, kuka on? Keni on! Keni on!" Visa leperteli Kenille. Kaikkea se kissakin joutuu kestämään.

344724.jpg

Keni vanheni kaikessa hiljaisuudessa. Kukaan ei ollut todistamassa, muuta kuin kolli itse.

344717.jpg

Nyt kun Amanda oli raskaana, hän halusi virallistaa hänen ja Visan liiton, ettei mies vaan vahingossakaan karkaisi hänen otteestaan. Häät olivat pienimuotoiset keskiyöllä talon pihalla järjestetyt yksityispippalot. Ainoina vieraina toimivat Heljä ja Kyösti. Ja tietysti Keni-kissa.

344736.jpg

Heti seremonian päätyttyä, viikatemies astui kuvioihin tanssivien hajavipimujensa kanssa. Heljän aika oli tullut.

344734.jpg

"Mitä? Minunko vuoroni? En kyllä tule!" Heljä mutrusteli viikatemiehelle.

344742.jpg

Ikävä kyllä, Heljän sana ei paljoa paina viikatemiehen sanaan verrattuna. Heljä jätti lähtiessään jälkeensä vain kultaisen haudan. Visa poistui kohteliaasti muun perheen jäädessä suremaan menetettyä sukulaistaan.

344745.jpg

Kyösti päätti vihdoin jäädä nauttimaan eläkkeestään. Pian perheeiseen syntyisi uusi vauva, jota jonkun piti hoitaa, joten Kyösti ajatteli eläkkeelle jäämisen oleva järkevä ratkaisu.

344760.jpg

Visa oli kokoajan puhelemassa tulevalle vauvalle: taitoi mies olla yhtä innoissaan lapsesta kuin koko muu perhe. Amanda oli surullinen, ettei hänen äitinsä päässyt näkemään lapsenlapsiaan. Kohta se vauva tulee :)

345236.jpg

Heljä palasi kummittelemaan aina pimeällä. Luulin naisen saaneen sielulleen rauhan O.O

345240.jpg

"Visaaa! Tule heti tänne! Kutsu poliisi, palokunta, sairaala, puutarhuri, pitsakuski, joku auttamaannnn!" Amnda karjui, eikä Visa osannut tehdä muuta kuin läpsiä poskiaan ja hyppiä ilmaan vieressä.

345259.jpg

Voi miten suloinen toukka sieltä tulikin. Poika nimettiin Maxiksi. Poika peri isänsä silmät ja ihon värin, sekä äitinsä hiusten värin.

345270.jpg

"Kuka on isin iso poika! Niin! Isin poika." Visa leperteli Maxille. Amanda hymyili vieressä onnellisena.

345273.jpg

Amandan ja Visan viettäessä omaa laatuaikaa kahdestaan, isoisä-Kyösti piti huolta pikkuisesta. "Olet niin suloinen, että syön sinut kohta!" Kyösti uhkaili, ja Amanda juoksi hakemaan lapsensa pois, ennen kuin tapahtuisi vahinko.

345279.jpg

Ensin luulin, että Amandalla oli ruokamyrkytys, mutta pianhan se selvisi, että naikkonen oli taas raskaana.

345281.jpg

Aika kului nopeasti, ja pian juhlittiin jo Maxin syntymäpäiviä. Vanhemmat olivat ainoat vieraat synttärikekkereillä.

345286.jpg

Suloinen taaperopoika hänestä tuli. Ihan isänsä näköinen ;) Suloisen pingviinipuvun sai. Horoskooppimerkiltään Max on oinas, eli luonteeltaan hän on siisti, menevä, toimelias, vakava ja marisija.

345287.jpg

Amandan ja Visan ollessa töissä, Kyösti halusi olla hyödyksi, ja opetti Maxia kävelemään.

345291.jpg

Visan tullessa kotiin töistä, hän varasi hetken vapaa-ajastaan, koska halusi tutustua poikaansa paremmin. Isä opetti sitten Maxille puhumisen jalon taidon, ja pojan ensimmäinen sana olikin "Syöttötuoli".

345292.jpg

Heljän maha vaan kasvoi ja kasvoi. Heljän perseeseen ilmestyi aina välillä tuommoinen hohtava ympyrä. Neidin sädekehä mennyt vähän väärään kohtaan?

345295.jpg

Max tullut suvunsa miehiin: kaikki rakastivat kissan rääkkäystä. Voi Keni-parkaa.

345301.jpg

Toisen pienokaisen oli aika nähdä maailma, ja tietenkin Visa oli silloin töissä. Onneksi Kyösti oli paikalla - toisaalta, tästä ei kyllä ollut paljoakaan apua.

345305.jpg

"Voi, miten suloinen tyttö sinä olet!" Amanda sanoi itkuun purskahtamaisillaan. "Sinut minä kyllä ristin Dianaksi. Voi, haluan monta yhtä suloista vauvaa, kuin sinä!"

345316.jpg

Amandan maha kasvoi taas. Max taisi nukahtaa potallensa.

345319.jpg

Taloon oli pakko palkata taloudenhoitaja, sillä kukaan perheenjäsenistä ei jaksanut enää siivota paikkoja. Max oltiin jätetty heitteille taloon yksinään muiden lähtiessä omille menoilleen, ja poika leikki melkein nääntymiseensä asti karismapupulla kiltisti.

345321.jpg

Amandan tavoitepalkki laski reilusti punaisen puolelle naisen oksennellessa vähän väliä. Onneksi vaaleanpunaine pupuystävämme ei kerinnyt tulla käymään vielä naisen luona, sillä tämä piristyi pikkuhiljaa lastensa takia.

345322.jpg

Kyösti oli myös Dianan kimpussa koko ajan. Minkäs sille voi, että rakastaa vauvoja?

345323.jpg

Max kasvoi yhdessä hujauksessa söpöksi lapseksi. Kukaan perheenjäsenistä ei tehnyt elettäkään juhlistaakseen esikoisensa kasvua, mutta Max ei näyttänyt välittävän. On ne simit kummallisia...

345327.jpg

Visa halusi opettaa pojallensa hieman ammattimiehen otteita juuri ostetulla keilaradalla. "Katos tätä, poika!" Visa huusi, ja teki täyskaadon. Max pomppi innoissaan vieressä olevalla tramboliinilla.

345329.jpg

Ja taas se synnyttää. Visa oli taas töissä, eikä Kyösti jaksanut enää noteerata tapahtumaa, vaan ajatteli suloista karismapupua.

345332.jpg

"Olet yhtä ihana tyttö kuin siskosikin! Sinut minä kyllä ristin Camillaksi." Amanda päätti. Yhtä suloinen vauva tuli, kuin aina: ja aivan samat piirteet kuin vanhemmilla sisaruksillaankin. :)
Hitto, jos nuo ruskeat silmät nyt ei periydy kenellekää /: pidän ruskeista silmistä.

345334.jpg

Visa ryntäsi tervehtimään vastasyntynyttä töistä tullessaan. "Näissä kolmessa kakarassa sitten riittää tekemistä." Visa murahteli vaimollensa. Amanda hymyili takaisin: "Mutta on niistä iloakin. Ja toivottavasti luku ei jämähdä siihen kolmeen!"

Tuleeko ensi osassa vielä lisää vauvoja? Saa nähdä ;D *jos nyt jaksaisi pelata niin isolla perheellä...* mutta sitä seuraavaa osaa odotellessa, kommenttia! ;) :)