Noniin, eli viime osassa jäimme siihen, kuinka Kyösti muutti Heljän luokse asumaan. Jotkut kuvat ovat vielä vähän puuroisia, pitäisi ensi osassa olla tarkempia.

312652.jpg

Kyöstin tuomien rahojen ansiosta saatiin taloon vähän enemmän tilaa, ja hienompia tavaroita. Eipä tämä vielä mikään luksuslukaali ole, mutta kyllä se vielä kerkeää sitä olla. Nuori pari lempeä harjoittamassa postilaatikon ja roskiksien vieressä, romanttista.

312649.jpg

Heljä pakotti Kyöstin uusimaan ulkonäköään, ja lopulta miehestä tuli tämän näköinen. Kasvonpiirteitä ei tietysti saa vaihdettua, mikä on sääli... Toivottavasti lapsista ei tule mitään hirviöitä.

312650.jpg

Kaikki yhdessä vietetyt päivät saivat parin vaan pitämään toisistaan enemmän ja enemmän.

312653.jpg

Ja mitä silloin tehdään kun ollaan rakastuneita?

312655.jpg

Heljä herää aamuyöstä pahoinvointiin, ilme tuskaisena: "Voi rakas Jumalani, enkai minä vaan ole raskaana?!" Hah, olen sinun Jumalasi, ja pahoin pelkään, että...

312656.jpg

No, taisit saada vastauksen tästä. Tai voihan se olla pilaantunutta ruokaa? Vaikka neito voikin pahoin, ei hän sentään suoraapäätä rynnännyt tervehtimään vessanpönttöä.

312659.jpg

"Kyöstii! Tule katsomaan! Muutuin rantapalloksi!" Pikkuinen ilmestynee kohta, kun mahakin on jo noin suuri.

312660.jpg

Kerta perheeseen nyt syntyisi vauva, piti Kyöstin ruveta etsimään itselleen töitä. Kyöstin elämäntoive on tulla rikollisneroksi, onneksi hän saikin heti töitä rikollisalalta.

312662.jpg

Romanttisen illallisen päätteeksi Kyösti yritti yllätyskihlata rakastettunsa. Ikävä kyllä, Heljä joutui paniikkiin ja vastasi kieltävästi. Kyöstin tavoitepalkki laski aika roimasti..

312663.jpg

Onneksi Kyösti menestyi rikollisalalla hyvin. Joka päivä tuuppasi ylennystä tulemaan. Hyvä vaan, sillä Heljä ahnehti vaan kokoajan lisää rahaa.

312664.jpg

Kun Kyösti oli töissä, Heljällä oli paljon aikaa miettiä, mitä oikein halusi. Joten hän yllätti kultansa järjestämällä hienon illallisen valmiiksi, kun Kyösti tuli kotiin, ja lopulta kosimalla tätä. Kyösti suostui.

312665.jpg

Ikinä ennen en ole edes kyseistä simiä tavannut. Ilmeisesti Maisalla on asiat vähän huonommin, kun pitää naapureiden roskiksia tulla potkimaan kumoon.

312666.jpg

Toivottavasti tuleva vauva on tyttö, sitä Heljä sekä Kyösti toivovat. Kyösti sisustikin jo lastenhuoneen kauniin vaaleanpunaiseksi. Mies on innoissaan lapsen tulosta.

312670.jpg

Samaisena yönä Heljä heräsi. Kolme tuskallista raskauspäivää olivat kuluneet, ja vauva tahtoi ulos maailmaan. Kyösti nukkui tyynen rauhallisesti taustalla Heljän kamppaillessa vieressä. "Kultaaaa! Tule auttamaan!" "Mmmrhh.. mä nukun nyt..."
*tyttötyttötyttötyttö...*

312674.jpg

No, arvatkaapa tuliko tyttö? Voin antaa sellaisen vinkin, että tämän suloisen palleron nimi on Amanda. :)

Miten uusi perheenjäsen vaikuttaa Heljän ja Kyöstin elämään? Minkälainen lapsi Amandasta kasvaa, kentis tuleva perijä? Kommentoikaa ihmeessä! :)