Viime osassa tytöt saivat yliopiston käytyä ja Saana ja Nella olivat jo lähteneet takaisin Vaahtolaan, mutta Amanda jäi soittamaan rakastetulleen...

341506.jpg

Hetken päästä Amandan soitosta Rieti tuli paikalle. Amanda terveti häntä innokkaasti.

341508.jpg

Menittepäs (ehkä) lankaan; Amandalla ei ollut mielessä tehdä Rietistä rakastettua. Tai ehkä se johtui sim-jumalan (eli minun) päätöksestä, koska en erityisemmin pitänyt tästä miehestä. Amanda kutsui Rietin paikalle, jotta voisi pyytää tämän suvun osakuntaan, jotta Amanda voisi palata takaisin kotiin. Rieti jäi pitämään yllä suvun osakuntaa.

341512.jpg

Sen jälkeen Amanda soitti Visalle. Visa saapuikin heti. Amanda päätti rengastaa miehen itsellensä, ja Visa suostui.

341511.jpg

Vihdoin oli Amandan vuoro jättää yliopisto taakseen ja palata kotiin. Yh, mitkä vaatteet hyi!

341513.jpg

Heljä juoksi tytärtään vastaan heti tämän noustua taksista. "Voi, pikkuiseni, ihanaa, että olet kotona!" "Niin on, äiti..."

341514.jpg

Kyöstikin jaksoi nousta kesken uniensa tervehtimään Amandaa. Eikö Kyöstillä olekin ihanat sydänkalsarit?

341516.jpg

Amanda halusi tiede-uralle, joten hän etsi itselleen sellaisin. Hän löysikin heti sieltä työpaikan, ja pääsi aloittamaan jo niinkuin korkealta, kuin Tutkijana salaisessa projektissa.

341518.jpg

Keni oli saanut ylennyksen, ja jotta se voisi yletä vielä lisää, sen piti oppia tottelemaan komentoa Kieri. Kyösti, ikuinen eläinten ystävä, päätti opettaa Kenille kyseisen komennon.

341520.jpg

Kaikilla Taipaleen perheen jäsenillä on ollut sama juttu; aina nälkä. Vähän väliä joku oli jääkaapilla napsimassa välipalaa.

341522.jpg

Heljä ei ole ilmeisesti oppinut paljoa pitkän ikänsä aikana: kerran sottapytty, aina sottapytty.

341524.jpg

Amandalla oli tullut hetkessä jo ikävä kihlattuaan, joten hän kuitsui Visan kylään. Amanda oli ilmeisesti huomannut, että Visan suutelutaidot olivat ruostuneet, sillä heti Visan tultua Amanda rupesi valittamaan: "Miten olet noin huonoksi? Olit ennen PALJON parempi, nyt tuntuu että suutelisin jotain kalaa!" Visan ilme sanoo; anna-mun-kulta-selittää...

341527.jpg

Noh, ehkä tällä kertaa voi unohtaa ne huonot suutelutaidot, Amanda päätti. Nainen hymyilikin jo onnellisena ja rakastuneena saatuaan kultansa kainaloon.

341528.jpg

Samaan aikaan alhaalla perustajaparilla alkoi riehakas tyynysota. "HAHAA! Osuinpas!" Kyösti kiljahteli vähän väliä. Heljän ilme oli pakko ikuistaa, hän näyttää ihan järkyttyneeltä monnilta.

341530.jpg

Keni oli jämähtyi television ääreen tuijottamaan hyvännäköisiä palomiehiä. En meinannut saada sitä pois siitä millään, palomiehet taisivat olla niin kiehtovia. Lopulta Keni kuitenki lopetti Kyöstin suljettua television.

341532.jpg

Perheeseen oltiin hankittu ihka ensimmäinen pyörä, ja Kyösti välttämättä halusi olla ensimmäinen, joka kokeili sitä. Pyörä taisi olla hiukan innoissaan ajelusta, kun päätti jättää renkaat ja ajajan pitkälle taakse.

341535.jpg

Amanda ei ole yhtään itserakas: aina uneksimassa itsestään. No, toivottavasti itserakkaus ei ole ongelma Visalle.

341537.jpg

Heljäkin oli huomannut pyörän kätevyyden, joten nainen omi sen itselleen. Minkä takia simit aina ennen pyöräilyä taputtavat innostuneena käsiään? O.o

341540.jpg

Amandan ensimmäinen työpäivä: ja heti ylennys Teoreetikoksi! Kannatti käydä yliopisto. Tiede uran huippu on enää askeleen päässä.

341548.jpg

Kyösti ja Heljä muistelivat vanhoja hyviä potta-aikoja aamiaismunakkaiden parissa. Keni seuraa kiinnostuneena takana.

341550.jpg

Niin kuin jo sanoin: nämä simit ovat KOKO AJAN syömässä. Amanda yrittää aina valmistaa jotain hienoa gourmee-ruokaa, kun taas Kyösti tyytyy hampurilaisiin.

341553.jpg

Amandalla oli tylsää, jotan hän lähti Stadiin shoppailemaan. Rahaa kuluikin aika rutkasti, mutta kyllä niitä ihan hyviäkin ostoksia tuli tehtyä. "Ai, mitä? 9000? No, raha ei ole minulle mikään ongelma!" Amanda julisti kassasedälle.

341554.jpg

Kyösti oli vähän väliä leikkimässä jotain Laupiasta Samarialaista. Hän koko ajan helli tai silitti tai antoi makupaloja Kenille. "Mitä rääkkäystä..." Keni ajatteli.

341558.jpg

Keni oli saanut tarpeekseen Kyöstin ainaisesta hellittelystä ja silittelystä, ja aina kun kimppakyyti saapui hakemaan, kissa kirjaimellisesti lensi töihin.

341559.jpg

Keni sai potkut jonkun typerän kissanruokamainoksen takia. No, mitäpä tuosta, sillä Kyösti ryntäsi heti pihalle hellimään surullista lemmikkiään, joka juoksenteli ympäri taloa liian-rakastavaista isäntäänsä pakoon.

341560.jpg

Perustajapari päättivät ottaa rennon kuhertelutuokion tavallisen arjen keskelle. Keni katsoo takana kohteliaasti pois päin, ja on muka tutkivinaan seinällä olevaa hedelmätaulua.

341561.jpg

Amanda oli päättänyt, että nyt riittää elämä ilman aviomiestä. Visan olisi parasta tulla pian paikalle!

Tässä tämä tällä kertaa. Jatkoa tulee varmaan pian. Sitä odotellessa laittakaa kommenttia tulemaan ! ;) :) Ja jos joku haluaa linkittää, ilmoittaa vaan minulle niin linkitän toki.