361488.jpg

Heti asettumisen ja ainevalintojen jälkeen, oli Max jo rynnännyt hakemaan kampukselta herkullista, tuoksuavaa salamipitsaa.

361501.jpg

Kolmas sukupolvi oli siis siirtyny yliopistoon, ja kaikki 5 teiniä asettui Taipaleiden osakuntataloon asumaan. Dianasta kasvoi nätti NA, hän valitsi pääaineekseen yliopistolla taloustieteen, koska halusi saavuttaa huipun uralla taloustiede. Rieti, joka oli jäänyt pitämään yllä osakuntaa, oli kadonnut jonnekin.

361508.jpg

Camilla taas toivoi isona olevansa kuuluisa taidemaalari ja kirjailija, joten hän valitsi pääaineekseen taideopin.

361512.jpg

Minni oli aina ollut kiinnostunut matemaattisista tehtävistä, joten hän ajatteli matematiikan olevan hänen oma juttunsa.

361518.jpg

Max ei osannut valita, minkä aineen valitsisi pääaineekseen, joten hän otti historian, koska se kiinnosti häntä eniten.

361519.jpg

Tuuli unelmoi, että hänestä tulisi isona tunnettu näyttelijä, joten hän valitsi pääaineekseen teatteritaiteen.

361494.jpg

Tuuli otti samantien itseään niskasta kiinni, ja muiden jäädessä poreammeeseen makoilemaan luentojen jälkeen, hän istahti tietokoneen ääreen ja alkoi kirjoittamaan päättötyötään, jotta varmistaisi hyvät arvosanansa.

361530.jpg

Maxia ei paljon koulunumerot huolettaneet, poika vaan makoili poreammeessa, ja kun mukavan näköinen naikkonen käveli vastaan, poika ryntäsi flirttailemaan Essiksi nimetyn tytön kanssa.

364948.jpg

Camilla oli iskenyt silmänsä charmikkaaseen Lehtori Lempäälään, eikä Lempäälä pistänyt ollenkaan pahakseen Camillan kehuja. Ainakin mies on fiksu.

364959.jpg

Samaan aikaan Tuuli yritti jututtaa hyvä geenistä Janne Miettistä, joka ei ainakaan näyttänyt torjuvan tyttöä ihan suoralta kädeltä.

364987.jpg

Diana päätti testata taiteellisia lahjojaan ja yritti saada väsätyksi taulun. Koristaisihan se ainakin mukavasti osakuntatalon seiniä.

364991.jpg

Luentojen välissä sisarukset istuivat joko poreammeessa tai sohvalla tuijottelemassa televisiota ja vaihtamassa kuulumisia. Max oli kuullut Essiltänsä tämän upeasta lasketteluretkestä, ja kysyi tytöiltä, olivatko he ikinä kuulleet moisesta.

364996.jpg

Taipaleiden osakuntataloon oli rynnännyt itseänsä Niiloksi kutsunut poika, joka yritti töniä kaikkia, ja kaiken lisäksi huokaili nautinnosta laskeutuessaan poreammeeseen, missä Max oli rentoutumassa luennon jälkeen. Max ei oikein pitänyt pojasta, vihaisesta ilmeestä päätellen.

365119.jpg

Diana oli tutustunut söpöön postimies-Pauliin, jonka kanssa Diana myös koki ensimmäisen suudelmansa.

365122.jpg

Diana uteli varovaisesti Paulin tavoitteita, inhokkeja, mieltymyksiä, horoskooppia, työtä, ja mikä tärkeintä: rahatilannetta. "No, oikeastaan, isäni oli monimiljonääri ja hän kuoli hetki sitten, joten perin aika mukavan ison summan rahaa..." Pauli selitti Dianalle. Dianan silmissä välkkyivät ässät, ehdottomasti sopiva puoliso!

364999.jpg

Minni oli perheestä ainoa, joka ei osannut siistejä luonnepisteitä, ja sen huomasi. Usein tyttö putsasi astiat nuolemalla ne puhtaiksi, kun toiset laittoivat astiat kiltisi astianpesukoneeseen.

365012.jpg

Diana onnistui tietenkin kokkaillessaan sytyttämään ruuan palamaan - eikä talossa ollut tietenkään palohälytintä. "Camilla, juokse soittamaan hätänumeroon! Minä voin panikoida sillä aikaa!" Diana huusi siskolleen.

365053.jpg

"Minä hoidan tämän!" Palomies huusi saavuttuaan paikalle.
"Kyllä minä osaan!" Diana huusi vaahtosammuttien pitämän äänen yli. Kisa oli alkanut.
"Selvä! Maksat minulle 10 simeleonia, jos voitan sinut!" Palomies huusi.

365054.jpg

Tietenkin tyttö hävisi ensikertalaisena kokeneelle palomiehelle, ja maksoi hänelle lupaamansa rahat.
"Olet kyllä niin kaunis tyttö, että en tiedä edes viitsinkö ottaa sinulta tippiä." Palomies, jonka nimi oli siis Mirko Latvala, imarteli Dianaa.

365060.jpg

Ilmeisesti Mirko oli pitänyt kilpakumppanistaan. Sulhasmatskua?

365065.jpg

Camilla oli kutsunut Lehtorinsa kylään, mutta miehen alkaessa kertomaan upeasta kurssista, joka tulisi ensi lukuvuodelle, Camillan toinen silmä painui kiinni, ja toinen silmä pysyi hädin tuskin auki. "Se on vain aurinko, se häikäisee." Camilla sanoi haukoitellen.

365067.jpg

Lehtorinsa lähdettyä, Camilla päätti ottii rennosti ja lähteä alastomana syömään herkkulista ylipaatunutta juustoleipää. No, kotonansa saa olla miten haluaa.

365071.jpg

Tuuli kutsui yhtenä aamuna Jannen paikalle ja yhtäkkiä yllätti pojan suutelemalla tätä. Kummallekin tapaus oli ensimmäinen, joten Janne oli täysin lamaantunut, eikä tehnyt yhtään mitään.

365076.jpg

Camilla ei halunnut jäädä siskoaan huonommaksi, joten hän kutsui Lehtorin kylään ja suuteli tätä.

365083.jpg

Camilla ei voinut enää olla varmempi tunteistaan, joten hän kosi lehtoria. "Suostuthan, kulta?" Camilla pidätti hengitystään Lehtorin miettiessä. Camilla huokaisi helpotuksesta ja rakkaudesta, kun Lehtori otti sormuksen vastaan ja suuteli lämpimästi kihlattuaan.

365002.jpg

Diana oli päättänyt korjata rikki menneen roskiksen, sillä ei kestänyt enää roskapusseja ja tyhjiä pitsalaatikoita ympäri kämppää. Koska neiti ei oikein taitanut mekaniikan saloja, hän sai pahan sähköiskun. Paikalla olleet Max ja Tuuli ryntäsivät katsomaan. Tuuli kurkkii kylläkin vain sormiensa välistä, ja Max tuijottelee lattialla olevaa pitsaboxia kiinnostuneempana.

365007.jpg

Diana sai muistoksi sähköiskusta kauniin, mustuneen naaman.

365088.jpg

Diana päätti kutsua lohduttajaksi palomies-Mirkon, joka tulikin innosta kiljuen. "Näytät vielä kauniimmalta sähköiskun saaneena, kultaseni." Mirko lirkutteli, ja pari ajautuikin samantien kuumaan suuteluun, Dianan ajatellessa: "Mikä mielistelijä!"

365009.jpg

Maxilla ei ilmeisesti riittänyt kunto tarpeeksi pitkälle, koska Taipaleiden talolla kävi vähän väliä vanha rupsahtanut ukko, joka patisti Maxia kuntoilemaan. Poika lähti kyllä mieluummin hakemaan kampukselta pitsaa, joten ukko sai kirota rauhassa.

365018.jpg

Tuuli luuli rakastettunsa Jannen lämmenneen jo hänelle, mutta kun tyttö törmäsi poikaan luennolta tullessaan, poika ei ilahtunutkaan oikein tytön lämpimistä haleista, vaan tiputti tytön kylmästi maahan. "Anteeksi..." Janne mutisi. "Ei se mitään, kulta." Tuuli sirkutteli hieroen kipeää takapuoltansa.

365022.jpg

Max tapasi sangen mukavannäköisen Tuikkeen, joka kyllä katseli poreammeessa alasti makoilevaa Minniä, kuin Maxia, joka katsoi tyttöä päästä varpaisiin palvoen.

365023.jpg

Camilla päätti meditoida ennen tenttiä, jotta saisi mielellee rauhan. Tai jotain semmoista hän oli lukenu aamusanomista.

365028.jpg

Kuntopappa ei jättänyt Dianaakaan rauhaan. Tyttö yritti kärsivällisesti kuunnella valittavan papparaisen ohjeita, mutta päätti loppujen lopuksi lähteä isoveljensa tavoin kampukselle ilmaispitsaa hakemaan.

365032.jpg

"Pääsenköhän minä huippuoppilaiden listalle?" Diana ihmetteli sormi suussa siskojensa kanssa rentoutuen pikkutunneilla ennen päivän koettelemuksia. Sisaret nyökyttelivät omissa ajatuksissaan Dianalle. Diana oli ainoa perheestä, joka suostui pukemaan uikkarit ylleen ennen altaaseen menoa.

365038.jpg

vapaa-ajallansa Minni ja Camilla ottivat mittaa toisistaan tyynyjen avulla. Camilla innostui leikistä niin, että päätti mennä puoliksi seinän läpi O.O

365041.jpg

Max ajatteli, että hän ja Tuike olisivat molemmat olleet yhtä varmoja tunteistaan, ja päätti kokeilla ensisuudelman ihanuutta tytön kanssa. Ilmeisesti Tuiketta hiukan hermostutti, sillä tyttö lähti pää kolmatena jalkana juoksemaan pois. Max ei enää soitellut tytölle, niin pettynyt hän oli.

365048.jpg

Koska kaikki yliopistolta saadut rahat olivat menneet uusien tärkeiden huonekalujen hankkimiseen, ei sisaruksilla ollut rahaa maksaa ruokarahoja. Joten häijyn näköinen nainen tuli ja otti heiden suihkunsa.

365092.jpg

Camilla yritti juosta talon pihalle ostetulla juoksulaitteella, mutta parin minuutin rehkinnän jälkeen tyttö lopetti, todeten vain "Ei sovi minulle tuommoinen", ja alkoi peilailemaan, odottaen Lehtorinsa tuloa.

365098.jpg

Lehtorin saavuttua Camilla halusi heittää hyvästit viattomuudelleensa, joten hän pelehti ensimmäistä kertaa Lehtorin kanssa osakuntatalon poreammeessa. Ei mikään paras paikka, sillä kaikki sisarukset kulkivat välillä ohi kauhistellen Camillan uutta rohkeaa luonnetta.

365109.jpg

Lehtorin lähdettyä, Camilla ryntäsi iloisena ja onnellisena siivoamaan talon vessoja. Edes tuollaiset inhottavat työt, kuten pöntön puhdistaminen, ei tuntunut juuri silloin miltään Camillasta, joka oli onnensa kukkuloilla.

365102.jpg

Max oli jo totisesti toipunut Tuikkeen jättämistä arvista, joten oli aika kohdata uusia huomisia ja uusia hemaisevia tyttöjä. Ensimmäisenä Maxin huomion ja flirttailevat katseet kohdistuivat Astaan, joka ei pistänyt komean pojan huomiota pahakseen.

365117.jpg

Opiskelurahoilla ostettu rumpusetti viehätti erityisesti Tuulia ja Maxia, jotka soittivat ja tanssivat aina kilpaa rumpusetin ympärillä365134.jpg

Ennen kolmannen yliopistovuoden päättökokeeseen lähtemistä, kaikki viisi sisarusta kokoontuivat osakuntatalon eteen keräämään voimia, rauhoittumaan ja rentoutumaan joogaamalla. Tähän mennessä kaikilla sisaruksilla oli puhdas 5 tullut kaikista jaksoista, eikä kukaan halunnut saada yhtään huonompaa.
.
Mitä käy viimeisellä yliopistovuodella? Kuka palaa sukutaloon perijänä? Ensi jakoa odotellessa, pistäkää kommentia. :) Ja minua saa myös linkittää, jos joku haluaa.