332729.jpg

Heti yliopistolle päästyään, tytöt rupesivat etsimään 'Sitä Oikeaa' itsellensä. Tiellä Amandaa käveli vastaan ihan suloisen näköinen Heikki Husari, jonka kanssa juttu eteni aika mukavasti.

332750.jpg

Heikillä ei kuitenkaan tuntunut olevan suurta arvoa Amandan elämässä, sillä tämä halusi saada jonkun paremman näköisen miehen. Amanda tilasi pizzan siinä toivossa, että sieltä lähetettäisiin joku söpöliini. Kun ruudussa, tilauksen yläreunassa kuitenkin näkyi kuskin pienoiskuva, Amanda perui nopeasti tilauksen harmistuneena.

332732.jpg

Saana taas iski silmänsä Nelliin, jonka sukunimeä en nyt satu muistamaan. Nojoo, voit rakastua keneen vaan, Saana, sillä sinusta ei ainakaan tule perijää!

332736.jpg

Heikki kävi aika kuumaksi hetken juteltuaan Amandan kanssa. "Jos vain saisin suudella pehmeitä huuliasi mmmm." Amanda häkeltyi. "Nooh.. katsotaan sitten joskus..."

332843.jpg

Näillä tämän paikan miehillä on kyllä jotain vikaa mielessä: Kokoajan jauhamassa suutelusta. Tämäkin ällötys selvästi yritti jotain. Onneksi Amanda oli melkein jo syönyt ruokansa, sillä ruokahalu meinasi lähteä tuollaisista jutuista.

332783.jpg

Voi, miksi sinä olet noin ruma?! Etkä vielä yhtään itserakas, ajattelet vain kokoajan itseäsi.

332742.jpg

Koska molemmat tytöt halusivat eroon söpöistä isoista masuistansa, he pistivät pystyyn Jumppakerhon. Nella veteli tuossa parhaimpiansa, kun Saana vaan pyllisteli kokoajan.

332743.jpg

Ihan kohtuu suloinen. Hyvät geenit, paitsi tuo sumppusuu.

332758.jpg

Nella oli varmaan tunnollisin oppilas kaikista kolmesta tytöstä: teki aina ensimmäisenä päätyöt ja esseet, jotta varmisti hyvät arvosanat. Nella iski silmänsä asuntolassa asuvaan Kaapo Horsmaan. Yäkyäkyäk.

332763.jpg

Saana ja Nella heräsivät aina hirveän aikaisin; aikaisemmin kuin kukaan muu. Joten aamiaisella he sitten istuivat yhdessä ja vaihtoivat kuulumisia, mitä eivät muuten omilta kiireiltään kerinneet tekemään. Ennen tätä, kummallakin oli vain parit pisteet toisen kanssa suhdepalkissa, mutta aamujutustelut tekivät heistä hyviä ystäviä.

332779.jpg

Kaapo Hormsasta oli muutakin harmia: kokoajan mies yritti leikkiä taputusleikkiä ihastuksensa kanssa. Nella suostui innoissaan leikkiin. Mitäköhän hauskaa simit näkevät koko leikissä?

332795.jpg

Saana koki ensisuudelmansa sekä ensimmäisen kertansa Nellin kanssa. Saana on periaatteessa keskimmäinen lapsi, joten ihme, että hän koki ekan kertansa ensimmäisenä.

332789.jpg

Esseet ja päätyöt saivat jäädä: Nella halusi pelata pelikonetta. Tyttö jätti aina kaiken tekemisen kesken ja ryntäsi pää kolmantena jalkana pelikoneelle, minkä luona vietti sitten suurimman osan ajasta. Pakko myydä tuo esine, ettei Nella jää liian riippuvaiseksi.

332793.jpg

Tämän näköinen söpöliini käveli vastaan. Amanda ryntäsi heti juttelemaan hänen kanssaan, ja mukava poikahan tämä oli. Nimi pojalla tai miehellä on kuitenkin vähän outo: Visa Marttala. Kuva on vähän huono :/
332797.jpg

Lukukauden lopussa, lähetin tytöt sitten Stadiin vaateostoksille.

332799.jpg

Oi, miten kaunis tyttö! Tuosta täytyy tehdä vaimo jollekin tulevista lapsista.

332802.jpg

Nella innostui niin paljon rakkaansa seuraamisesta, että päätti juosta tämän huoneen ovesta läpi. O.o
"Kulta, odota minua!"
332805.jpg

On se yliopistoelämä rankkaa. Nella nukahteli vähän väliä iltapöperöihinsä. Ehkä naama juustopastassa on vaan niin ihana nukkua?

332806.jpg

Saanalle ei näköjään riittänyt yksi rakastaja(tar), vaan piti mennä heti flirttailemaan samassa asuntolassa asuvalle Aleksei Ruusiselle. Aleksei ei ilmeisesti pistänyt yhtään pahakseen Saanan pusuja.

332814.jpg

Samaan aikaan kotipuolessa, oli Heljän aika kasvaa vanhukseksi. Kyösti oli töissä, joten Heljä juhli sitten yksin syntymäpäiviään. Nami, mitä ruokaa nainen olikaan tekemässä.

332822.jpg

Nella alkoi ärsyttämään minua: tyttö ei IKINÄ suostunut laittamaan uimapukua päälle, kun meni altaaseen. Siskot häpesivät hänen puolestaan, kun vieraat kauhistelivat.
"Joo, mä näin yhdellä naisella todella hienon hatun, voisi ehkä ostaa semmoisen!"
Kannattaisi ensiksi hankkia jotain muuta peittävää, kuin hattu.

332825.jpg

Amandalla ja Visalla oli ensimmäiset upeat unelmatreffit, jonka jälkeen Visa hiippaili yöllä asuntolalle ja jätti Amandalle pienen lahjan: ruusukimpun ja pianon. Loistavaa. Visa ei ilmeisesti välittänyt siitä, että Amanda töppäili jatkuvasti, ja talloi aina tanssiessa kumppaninsa jalat.

332830.jpg

Enpä osannut arvata, että Amanda menisi heti pussailemaan kadulla vastaan tulevaa Rieti Savelaa. Poika oli kyllä erittäin komea ja omisti hyvät geenit. Alkaa kuuma miettiminen, kumman valitsen Amandalle puolisoksi, Visan vai Rietin.

332836.jpg

Rietin lähdettyä, Amanda ei viihtynyt kauaa yksin, vaan kutsui Visan paikalle. Suhde lämpeni entisestään, ja Amanda pelehti sitten ensimmäistä kertaa Visan kanssa.

332841.jpg

Onhan se kiva, kun aamulla yhteisen yön jälkeen pönttöä siivotessa ajattelee rakastettuaan. Ehkäpä likainen vessanpytty toi naiselle mieleen Visan.

332846.jpg

Nella sai ensisuudelmansa, vihdoinkin, Kaapoltansa. Keittäjä taitaa olla vähän liiankin innoissaan tapahtumasta.

332849.jpg

Taipaleiden asunnossa, Kyösti saavutti myös virstaanpylvään. Ja kasvoi rumaksi vanhukseksi, joka sai pitkän vanhuusiän. Huoh.

332852.jpg

Samaan aikaan yliopistolla, Saana rohkaisi mielensä ja päätti kosia Nelliä. Voitte päätellä, suostuiko nainen... ;)

332855.jpg

Vihdoinkin, Nella sai pehmitettyä Kaapon ja näistä tuli rakastavaisia. Kaapo näyttää tässä kuvassa jotenkin niin hellältä. Ja tottakai Nellan on pakko olla alasti. Ensimmäinen kerta kummallakin tapahtui heti kuvan oikeassa alareunassa olleen naikkosen poistuttua ammeesta.

332864.jpg

Tytöt kyllästyivät asuntolaelämään, ja päättivät perustaa oman osakunnan. Hirveä laatikkohan tuosta tuli, mutta en jaksanut ihmeempiä väsätä.

332873.jpg

Aina Saanan viedessä roskia tai hakiessa postia, nainen ajatteli lapsen adoptoimista. Ilmeisesti hän halusi Nellin kanssa jo nyt hiukan enemmän.

332868.jpg

Heti omaan taloon muuttamisen jälkeen, Rieti käveli ohi ja Amanda kutsui tämän seurakseen ammeeseen. Voi, Amanda, miten törkeän tempun teetkään Visalle!

334726.jpg

Onneksi kampukselta sai aina tarpeen tullen pitsaa. Kaikki kolme tyttöä kävivät vähän väliä hakemassa herkullista salamipitsaa kampukselta, vaikka heillä ei olisi edes ollut nälkä. Saana on hiukan uudistanut ulkonäköään. ;)

334741.jpg

Tytöt olivat kovia rikkomaan tavaroita: aina oli jokin laite rikki. Koska Amandalla oli eniten mekaniikkataitoja, tämä kulki kiltisti siskojensa jäljessä korjaten rikki menneet sähkölaitteet.

334729.jpg

Nella ei ilmeisesti pitäny aamuherätyksistä, kun piti suoraa juosta sängystä luennolle. Paitsi tällä kertaa kyseessä oli viimeisen lukukauden viimeinen päättökoe.

334734.jpg

"Nam, ötököitä! Maistuu varmaan tosi hyvältä..." Amanda mietti. Neiti oli jo pimahtamaisillaan, kun ei ollut jaksanut syödä jopa pariin tuntiin.

334735.jpg

Sillä välin kun Amanda luki siivouskirjaa, Saana kirjoitti takana päiväkirjaansa: "Olen aina rakastanut shakkilaitapöytiä... Harmi, ettei meillä ole semmoista täällä. Varmasti ostan sellaisen heti ensimmäiseksi, kun muutan rakastattetuni Nellin kanssa omaan taloon!"

334739.jpg

Vihdoin ja viimein, neljä lukukautta olivat ohitse tyttöjen osalta, ja kaikki olivat valmistuneet parhain arvosanoin. Tytöt viivyttelivät vielä kotiinlähtöä ja jäivät nauttimaan vielä hetken toistensa seurasta osakunnn poreammeeseen. "Muistakaa sitten ostaa minulle häälahjaksi upeat pinkit korkkarit, kun menen naimisiin!" Amanda sanoi ja siskot nyökyttelivät hajamielisinä. Oli hyvästien paikka.

334746.jpg

Nella syöksyi puhelimen luokse ensimmäisenä ja soitti taksin itselleen, jolla pääsisi pois yliopistosta. Taisi nainen mennä sekaisin onnesta, kun piti silmät tuolla tavoin pyöräyttää väärin päin päässä, niin että valkuaiset vaan näkyy.

334743.jpg

Sen jälkeen Saana päätti jättää yliopistoelämän taakseen ja palata takaisin Vaahtolaan. Naikkonen ei muuttunut yhtään.

334751.jpg

Ennenkuin Amanda soitti taksin itselleen ja palasi naapurustoon Vaahtola, hän halusi soittaa rakastetulleen ja kutsua tämän luokseen hetkeksi. Amanda katselee toiveikkaana vasenta kättään, kenties sormusten vaihto mielessään?

Kummalle Amanda soittaa, Visalle vai Rietille?
Risut, ruusut ja kaikki muukin palaute siltä väliltä on tervetullutta. :)