Viime osassa Amanda-vauva pääsi siis näkemään sim-maailman...

318727.jpg

Heti sen jälkeen, kun Amanda oli syntynyt, vietettiin Kyöstin ja Heljän häitä. Häihin kutsuttiin vain pari läheisimpää ystävää. Valinta oli hiukan vaikea, sillä Kyöstiltä löytyi jo ennestään 12 parasta kaveria...

318729.jpg

"Ota, kulta, vähän hääkakkua! Kerta olet jo synnytyksen jäljiltä noin iso." Heljä oli niin vauvan saamisen huuruissa, ettei älynnyt miehensä lohkaisua. Hyvä vaan.

319574.jpg

Juhlat onnistuivat hyvin ja vieraat viihtyivät, vaikka itse hääpari vaikutti olevan aika sekasin. Kesken lounaan he nimittäin yhteistuumin alkoivat tanssia jotakin yhtestanssia, ja pakottivat muutkin vieraat liittymään hullunkuriseen tanssiin mukaan. "Hullu perhe tämä..." ajatteli vieraana ollut Kukka-Mariia.

319556.jpg

Kun vieraat olivat poistuneet, Heljä sonnustautui mukavampiin vaatteisiin, ja lähti hellimään esikoistaan. Heljän ajatukset pyörivät mitä ilmeisimmin toisen vauvan hankinnassa.

319542.jpg

Heljä ja Kyösti jättivät vauvan oman onnensa nojaan kotiin, ja lähtivät kahdestaan pitämään hauskaa Stadiin. Molemmille ostettiin monet uudet vaatekerrat, rahojakin kului mukavasti monen päivän palkkarahat...

319564.jpg

Ilmeisesti Heljän haave toisesta lapsesta tulisi toteutumaan. Hyvä, sillä jos Amandata kasvaa järkyttävän näköinen, on valinnanvaraa perijän suhteen.

319565.jpg

Amandan vauva-aika meni ohitse hurjaa vauhtia, ja pian olikin jo aika taaperoitua. Amandasta tuli siisti, menevä ja toimelias, en perustu tarkasti niihin pisteisiin. Horoskoopiltaan hän on oinas.

319573.jpg

Samaan aikaan, kun iskä-Kyösti paiskoi töitä rikollisuuden nimissä, äiti-Heljä yritti opettaa Amandaa puhumaan. Amanda ei ilmeisesti ollut mikään kovin innokas, sillä oppimiseen meni erittäin kauan. Lopulta puhetta rupesi kuitenkin virtaamaan, ja ensimmäinen sana oli "Tuttipullo". Ja huomaatte varmaan Heljän mamma-puvusta, että tuore vaimo on taas raskaana.

319576.jpg

Sekä Heljän että Kyöstin saadessa vaan ylennyksiä toisensa perään, perheellä vihdoinkin riittivät varat oman auton hankintaan. Kyöstin oli pakko mennä heti kruisailemaan autollaan. "Check out, ladies!" hän huuteli ylpeänä.

319578.jpg

Uusi auto ei jaksanut enää piristää Kyöstiä, sillä hän menetti työnsä (vastatessani väärin yhteen typerään työkysymykseen...) ja myös paljon perheen rahoja. Onneksi Heljä pääsee pian raskauden jälkeen taas töihin, ettei perhe sentään kokonaan jää ilman rahaa.

319582.jpg

Samana yönä Heljän synnytys käynnistyi. Kyösti oli niin masentunut työnsä menetyksestä, että makoili koko päivän vaan talon etupihalla olevassa poreammeessa, eikä vaivautunut tulemaan paikalle.
"Kulta! Nyt se tulee!" Amanda huusi pihalla olevalle Kyöstille.
"Sano, että tulee seuraavalla haikaralla, minä rentoudun nyt!" Kyösti ärjyi takaisin.
319590.jpg

Maailmaan tupsahti pieni sim-vauva, joka sai nimekseen Saana. Piirteet ovat samanlaiset kuin isolla siskollaankin. Suloinenhan tämä on, mutta niin ovat kaikki sim-vauvat. Silmänsä ja hiuksensa tyttö peri äidiltänsä.

319594.jpg

Amandan taaperoikä oli ohi, ja oli aika kasvaa lapseksi. Heljä auttoi pienokaista puhaltamaan synttärikakun kynttilät sammuksiin.

319596.jpg

Amandasta tuli sitten tämännäköinen lapsi. Onneksi ei perinyt isänsä kammottavaa leukaa. Tuo nenä kyllä hiukan hirvittää, toivottavasti se muotoutuu paremmin teini-iässä.

Eipä ole mainospuhetta ensi osalle, mutta sen saa silti lukea, kun se ilmestyy. Kommenttia saa laittaa. :) Ja pahoitteluni siitä, että seinät ovat joissain kuvissa alhaalla. Huomasin sen liian myöhään.