311181.jpg

Tässä on Heljä, Taipale suvun aloittaja. Horoskoopiltaan hän on oinas, luonteeltaan menevä ja toimelias mariseva sottapytty. Mammonetavoitteisen neidin elämäntoive on saavuttaa huippu uralla liiketalous.

311186.jpg

Eipä ole neidon mökki mitenkään häävi vielä tässä vaiheessa, varat kun eivät ole kovin suuret. Sisältä talo näyttää vielä köyhemmältä, pari hassua tuolia, halvin sänky, jääkaappi ja kirjahylly. Myöhemmin piti taloa pienentää, jotta saatiin kylpyhuonetavarat taloon.

311192.jpg

Heljä lähtikin heti etsimään työpaikkaa, saadakseen sisustettua vähän paremmin vaatimatonta kotiansa. Mammonatavoitteinen kun neito on, ei vähäiset varat tunnu riittävän alkuunkaan.

311194.jpg

Heljä saikin heti töitä liiketalosalalta. Vaikka pohjalta pitääkin ponnistaa, Heljän toiveena on saada heti ensimmäisenä työpäivänä jo ylennys.

311197.jpg

Vaikka ylennystä ei heti ensimmäisenä päivänä tippunutkaan, Heljä ei paljoa ehtinyt surra, sillä talonsa edustalla hän törmäsi minun mielestäni ei-niin-hurmaavaan Kyösti Töllöseen, jonka kanssa kemiat näyttivät heti toimivan.

311226.jpg

Vaikka Heljä mielellään tutustui uusiin ihmisiin, ei kukaan näyttänyt oikein mieltyvän kerskuilevaan naikkoseen.

311208.jpg

Kyösti oli ainoa, joka kesti Heljää. Monien tapaamisten ja pitkien puhelinsessioiden jälkeen, alkoi parivaljakon suhde lämmetä.

311212.jpg

Lopulta ja vihdoinkin, Heljä sai kaipaamansa ylennyksen. Neidolta ei hymy irtoa herkästi, tavoitteena on nyt nousta vielä ylemmäksi uralla.

311215.jpg

Ja eikun vaan taitoja hankkimaan! Melkein kaikki palkit alkoivat näyttää punasta, mutta Heljä vaan jatkoi ahkeraa opiskelua. Sinnikästä.

311210.jpg

Heljä arveli Kyöstin ja hänen suhteen olevan sillä tasolla, että Kyösti voisi muuttaa hänen luoksensa asumaan. Kyösti suostui, ja toi mukanaan talouteen 16 000 simeleonia. Aika hyvin NPC:ltä ;)

Miten yhteiselo sujuu? Kestääkö itsepäinen Heljä taloonsa muuttanutta miestä, kun huonot puolet tulevat esiin? Seuraavassa osassa kaikki tämä ja paljon (paljon!) muuta. Kommenttia saa laittaa.