324913.jpg

Saana leikki kokoajan Kenin kanssa ja myös pihalla kulkevien koirien kanssa. Jos Heljä ei olisi ollut niin lemmikkejä vastaan, Saana olisi varmaan ottanut suloisen Muru-koiran omakseen.

324918.jpg

Oli Nellan aika kasvaa taaperoksi. Kyösti-isä auttoi pikkuista kasvussa. Nellasta tuli äitinsä ja isomman siskonsa tavoin Oinas, luonteeltaan hän on menevä, siisti, kiltti ja toimelias.

324923.jpg

Nyt kun talossa oli kaksi lasta, pääsi Heljä toteuttamaan yhtä toiveistaan: hän kutsui yksityiskoulun rehtorin kylään ja toivoi Saanan ja Amandan pääsevän hyvään yksityiskouluun. Heljän olisi ehkä kannattanut siivota ja ainakin pukea jotain päälleen ennen rehtorin saapumista.

324933.jpg

Heljän yrityksistä huolimatta, tytöt eivät päässeet yksityiskouluun. "Kuka sinne niiden ylimielisten ipanoiden joukkoon olisi halunnutkaan!" Heljä sanoi masentuneesti. Kyösti yritti piristää tyttäriään ja vaimoaan ja valmisti herkullisen aamiaisen koko perheelle.

324963.jpg

Saanan ensimmäinen koulupäivä. Miksi kaikki simlapset hymyilevät aina niin leveästi kouluun mennessään?

324971.jpg

Sillä välillä kun perheen naiset olivat koulussa ja töissä, Kyösti päätti soittaa ystävällensä Kukka-Mariialle, ja tämä tulikin pikimmiten. Suhde lämpeni ehkä liikaakin parin roiskiessa toistensa päälle vettä Taipaleiden poreammeessa.

324977.jpg

Saana tuli itkien kotiin; ensimmäisenä koulupäivänä todistukseen oltiin painettu 7.

324967.jpg

Kyösti yritti auttaa Saanaa läksyjen teossa, jotta tyttö voisi vähän nostaa todistusnumeroaan.

324989.jpg

Saana ei kuitenkaan kauaa läksyjen parissa viihtynyt, vaan lähti harjoittelemaan pianoläksyjänsä.

324997.jpg

Heljä opetti kuopustaan puhumaan, ja vielä ihan ilman mahtimaitoa! Ainoa lapsi, jonka kanssa oppiminen sujui rattoisasti. Heljä liikuttui, kun Nellan ensimmäinen sana oli "Äiti".

325054.jpg

Nella hali Keni-kisua aina kun sattui tämän näkemään. Kissa ilmeisesti piti siitä, koska Nellasta tuli Kenille hyvä ystävä. Tässä Nellan viimeisiä hetkiä taaperona.

325055.jpg

En tiedä, minne hävisi kuvat Nellan kasvamisesta ja ensimmäisestä koulupäivästä. Veikkaan kyllä, että ensimmäisenä koulupäivänä Nellalla oli yhtä leveä virne, kuin sisaruksillaankin oli. Nella toi ensimmäisen todistuksen kotiin, eikä hänkään saanut kymppiä.

325000.jpg

Oli Amandan aika kasvaa lapsesta teiniksi. Kaikki muut perheenjäsenet näyttivät olevan niin hirveän kiireisiä, etteivät esikoisensa teiniytymistä kerinneet tulla katsomaan.

325003.jpg

Tässä siis Amanda teininä. Neiti sai tavoitteekseen tieto ja elämäntoiveenaan hänellä on saavuttaa kaikkien taitojn huippu. Hyvä homma.

325024.jpg

Seuraavana päivänä oli jo Saanan aika kasvaa lapsesta teiniksi. Vanhemmat olivat vielä töissä, joten vain siskokset olivat julistamassa hetkeä.

325025.jpg

"Onneksi olkoon, sisko!" Amanda sanoi yrittäessaan halata pikkusiskoaan. Saanalla hiukan ylimielinen ilme, hän ei ollut koskaan kestänyt Amandaa, jota kaikki pitivät parempana kaikessa.

325031.jpg

Ihan nättihän tästä tuli. Onkohan tyttö käynyt salaa laittamassa huuliinsa silikonia, kuin ne ovat noin jättisuuret? Leuka on ainakin peritty isältä, sen verran kamala se on.

325008.jpg

Amanda lähti samantien metsästämään poikia kaukoputkella, ja tämännäköinen poju käveli suoraa Amandan luokse. Hetkisen juteltuaan Orlando Luoteen kanssa, alkoi vaaleanpunaisia sydämiä leijailla parin yläpuolella. Saana katsoo takana hiukan kateellisena nuorta paria.

325013.jpg

Kun Orlandon suloinen hymy ja tuikkivat silmät saivat Amandan sydämen vaan sykkivään kokoajan nopeammin ja nopeammin, tyttö päätti suudella poikaa.325018.jpg

Onneksi Orlando oli herrasmies, eikä kieltäytynyt. Amanda oli onnensa kukkuloilla. Vielä hetken jutusteltuaan, Amanda oli varma tunteistaan, ja kysyi Orlandolta haluaisiko tämä alkaa seurustella. Orlando suostui.

325039.jpg

Kyösti sai viimein viimeisen ylennyksensä, ja samalla täyttyi hänen elämäntoiveensa: hänestä tuli rikollisnero. Huono juttu sinänsä, nyt joudun kestämään tätä äijää paljon kauemmin, kun hän saa pitkän vanhuusiän.

325046.jpg

Heljä ajatteli, että voisi ehkä yrittää tutustua johonki ulkona kuljeskelevaan eläimeen ja oppia pitämään ehkä näistä. Ikäväkseen, hän törmäsi juuri ihmissuteen, joka oli aikeissa purra naista. Heljä juoksi henkensä edestä karkuun ja onnistui pakenemaan taloon sisälle. Heljä kesti nyt vain entistä vähemmän eläimiä. Onneksi Keni-kissalle oltiin hankittu ammatti, ja koska se toi rahaa perheelle, oli Heljä hiljaa.

325065.jpg

Menee hermo näiden kaduilla kuljeskelevien eläinten kanssa. Joko ne yrittävät tunkeutua taloon sisälle riehumaan ja rikkomaan kaikki huonekalut, tai sitten ne kaivavat pihalle satoja kuoppia.

325069.jpg

Amanda halusi yllättää perheensä maistuvalla illallisella, mutta pieleen meni: keittiö syttyi palamaan. Keni oli innoissaan, ajatteli uusia tanssiaskelia. Onneksi Kyösti oli ostanut palohälyttimen, ja hetken päästä paloauto kurvasi talon eteen. Tietenkin sieltä tuli tällä kertaa palonainen eikä palomiestä. Ärh, olisi voinut siinä olla sulhasehdokas jollekulle tytöistä.

325082.jpg

Lopulta Heljä kimpaantui todella kadulla kuljeskeleviin eläimiin. Hän lähti hätistämään kaikkia kadulla kuljeskelevia eläimiä ja huusi näiden perään vielä uhkauksia takaisin tulemisesta.

325091.jpg

Samaan aikaan Amanda yritti livahtaa ulos poikaystävänsä Orlandon kanssa. Onneksi Heljä oli niin kiinnittynyt koirien hätistelyyn, että hän ei huomannut Amandan kiipeävän komeaan limusiiniin ja ajavan pois.

325092.jpg

Viimein Nellan lapsuus oli ohi, ja oli aika kasvaa teiniksi. Vaikka kasvaminen tapahtuikin perheen pienessä kylpyhuoneessa, tämä oli varmaan ensimmäinen syntymäpäivä, jolloin kaikki perheenjäsenet olivat ylhäällä ja katsomassa kasvamista. Nellasta tuli perhetavoitteinen teini, ja elämäntoiveenaan hänellä on, että 3 lapsista valmistuisi yliopistosta.

325096.jpg

Nella lähti aamulla ennen kouluun menoa iskemään söpöä postinkantajaa. Ilmeisesti poika ei pistänyt Nellan pientä flirttiä pahakseen, koska tämä soitti Nellalle vielä myöhemmin iltapäivällä.

325099.jpg

Koska kaikki tytöt olivat nyt teinejä, lähetin heidät yliopistoon. Minkä takia kaikki kolme eivät voineet mennä samaa matkaa, vaan kaikille piti tilata erikseen taksi? Amanda sai stipendejä luovuudesta, hyvistä arvosanoista, logiikasta ja kunnosta, Saana sai stipendejä mekaniikasta, hyvistä arvosanoista, ruuanlaitosta ja logiikasta, Nella sai luovuudesta, logiikasta ja hyvistä arvosanoista.

325102.jpg

Tässä sisarukset SimCityn yliopiston pihassa. Kamalat vaatteet  Nellalla, heti pääaineen valinnan jälkeen ostoksille!

Kenestä tytöistä tulee perijä, Saanasta, Amandasta vai Nellasta?
Seuraavassa jaksossa Taipaleiden perustaja parin elämää, sekä tyttöjen sekoiluja yliopistossa.